Behandling af personoplysninger

Sikkerhed

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

Fortrolige oplysninger

Vi bruger kun dine oplysninger til at sende dine produkter og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en kvittering via e-mail.
Kreativ Shop kundeoplysninger videregives eller videresælges ikke til tredjemand. Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring over for dig, såfremt du udtrykkeligt har accepteret dette. Du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket ved at give os besked pr. e-mail.
Når du har besøgt www.kreativshop.dk, ved vi følgende om dig:
Hvilke sider du har kigget på og hvornår
Hvilken browser du bruger
Hvilken IP-adresse du har
Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften af Kreativ Shop online shop.

PERSONDATAPOLITIK

Når en kunde gemmenfører et køb hos Kreativ Shop indsamler vi denne information om ham/hende:
Personlig:
Køn
Fornavn
Efternavn
Fødselsdato
E-mail adresse
Adresse:
Gade
Post nr
By
Land
Det er virksomheden som er dataansvarlige. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Alle personoplysninger opbevares ikke krypteret og transmitteres heller ikke krypteret til virksomheden. Med personoplysninger menes navn, adresse, e-mailadresse mv. (ikke kreditkortoplysninger)
Hvad er en browser?
En browser er det program, man bruger til at surfe på internettet med. På dansk kaldes en browser af og til en "skærmlæser". Eksempler på skærmlæsere er Netscape Navigator, Mozilla, Opera og Internet Explorer.
Hvad er en IP-adresse
En IP-adresse (IP = Internet Protokol) er den numeriske adresse, en computer skal have for at være tilsluttet internettet. En såkaldt "navne-server" (på engelsk DNS-server - DNS = Domain Name Service) sørger så for at oversætte den numeriske adresse til et navn, vi mennesker nemmere forstår.

 

Hvad er en cookie

En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagt på din maskine. Cookien giver Kreativ Shop mulighed for at holde styr på, hvad du lægger i din indkøbskurv. Denne cookie slettes i det øjeblik, du lukker din browser.